Εταιρικές Εκδηλώσεις

Η πολύχρονη εμπειρίας μας στην διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων διαβεβαιώνουν ότι οι εταιρικές συναντήσεις, τα συνέδρια, τα επαγγελματικά γεύματα, οι ημερίδες κι οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε θα ολοκληρωθούν με επιτυχία με στόχο τη καλύτερη και πιο ποιοτική εξυπηρέτησή σας υπερβαίνοντας ακόμη και τις προσδοκίες σας.

Με την πολυετή γνώση κι εμπειρία δημιουργούμε ξεχωριστούς γευστικούς συνδυασμούς κι εντυπωσιακά πιάτα με σκοπό να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Η διάταξη των χώρων μας διαμορφώνεται σύμφωνα με την περίσταση και προσαρμόζεται στον αριθμό των συμμετεχόντων και στις απαιτήσεις των διοργανωτών. Οι χώροι μας έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν έως 400 άτομα στις πλήρως κλιματιζόμενες και εξαεριζόμενες αίθουσες μας. Η άψογη αισθητική των χώρων στις πλήρως ανακαινισμένες αίθουσες μας και η εμπειρία μας στη διοργάνωση εκδλώσεων αναδεικνύουν τις αίθουσες μας το ιδανικότερο σημείο για τη φιλοξενία των πιο ξεχωριστών εταιρικών εκδηλώσεων. Τέλος διαθέτουν ιδιωτικό parking με έμπειρους παρκαδόρους για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σας καθώς και την πλήρη ασφάλεια των οχημάτων σας.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει με όλα όσα απαιτούνται για να οργανώσετε τις επερχόμενες εταιρικές εκδηλώσεις  σας. 

 

Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Οι αίθουσες εκδηλώσεων Αρίων είναι η καταλληλή επιλογή για την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, χορούς συλλόγων, εργατικών σωματείων, ετήσια κοπή πίτας και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων συνδυάζοντας αρμονικά την ποιότητα και την διακριτική πολυτέλεια.

Η διάταξη των χώρων μας διαμορφώνεται σύμφωνα με την περίσταση και προσαρμόζεται στον αριθμό των συμμετεχόντων και στις απαιτήσεις των διοργανωτών. Οι χώροι μας έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν έως 400 άτομα στις πλήρως κλιματιζόμενες και εξαεριζόμενες αίθουσες μας. Η άψογη αισθητική του χώρου στις πλήρως ανακαινισμένες αίθουσες μας και η εμπειρία μας στη διοργάνωση εκδηλώσεων αναδεικνύουν τις αίθουσες μας το ιδανικότερο σημείο για τη φιλοξενία των πιο ξεχωριστών εκδηλώσεων. Τέλος διαθέτουν ιδιωτικό parking με έμπειρους παρκαδόρους για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σας καθώς και την πλήρη ασφάλεια των οχημάτων σας.

Ενημερώστε μας για το ύφος και το είδος της εκδήλωσης που επιθυμείτε και εκπρόσωπος της αίθουσας δεξιώσεων Αρίων που σας ενδιαφέρει θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας προτείνει την κατάλληλη λύση που καλύπτει τις ανάγκες της εκδήλωσης σας.

 

Παρουσιάσεις προϊόντων – Απονομές Βραβείων

Στις αίθουσες εκδηλώσεων Αρίων παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες και τα απαραίτητα οπτικοακουστικά μέσα για την ομαλή διεξαγωγή εκδηλώσεων όπως: παρουσιάσεις προϊόντων ή απονομές βραβείων. Στόχος μας η σωστή και ολοκληρωμένη προβολή των νέων προϊόντων και των τιμώμενων προσώπων.

Η διάταξη των χώρων σας διαμορφώνεται σύμφωνα με την περίσταση και προσαρμόζεται στον αριθμό των συμμετεχόντων και στις απαιτήσεις των διοργανωτών. Οι χώροι μας έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν έως 400 άτομα στις πλήρως κλιματιζόμενες και εξαεριζόμενες αίθουσες μας. Η άψογη αισθητική του χώρου στις πλήρως ανακαινισμένες αίθουσες μας και η εμπειρία μας στη διοργάνωση εκδηλώσεων αναδεικνύουν τις αίθουσες μας το ιδανικότερο σημείο για τη φιλοξενία των πιο ξεχωριστών εκδηλώσεων συνδυάζοντας αρμονικά την ποιότητα και την διακριτική πολυτέλεια. Τέλος διαθέτουν ιδιωτικό parking με έμπειρους παρκαδόρους για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σας καθώς και την πλήρη ασφάλεια των οχημάτων σας.

Με την πολυετή γνώση και εμπειρία μας δημιουργούμε ξεχωριστούς γευστικούς συνδυασμούς κι εντυπωσιακά πιάτα με σκοπό να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε για να συζητήσουμε από κοντά για την εκδήλωσή σας.