Δεξιώσεις Βάπτισης

Η δεξίωση για τη βάπτιση του πολυτιμότερου μέλους της οικογενείας σας σχεδιάζεται με εμπειρία και δημιουργικότητα και οι πλήρως ανακαινισμένοι χώροι δεξιώσεων Αρίων είναι αυτό ακριβώς που ζητάτε.

Μπορούμε να φιλοξενήσουμε την δεξίωση βάπτισης που θα μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η ημέρα της βάπτισης και να την απολαύσετε στο έπακρο.

Παρέχουμε το τέλειο σκηνικό για την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σε μια δεξίωση που θα σας μείνει αξέχαστη! Επιτρέψτε μας να σας δείξουμε τις αίθουσες δεξιώσεων και να σας διαφωτίσουμε σχετικά με τις λεπτομέρειες μιας τέτοιας δεξίωσης επιλέγοντας ένα από τα ειδικευμένα πακέτα υπηρεσιών. Μπορείτε να επιλέξετε μπουφέ ή μενού με παρουσία σεφ κατά το σερβίρισμα ενθουσιάζοντας τους καλεσμένους σας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παρασκευής γευμάτων ειδικά σχεδιασμένα για μικρά παιδιά.

Οι χώροι εκδηλώσεων μας έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν έως 400 άτομα στις πλήρως κλιματιζόμενες και εξαεριζόμενες αίθουσες μας. Η άψογη αισθητική των χώρων μας στις πλήρως ανακαινισμένες αίθουσες μας και η εμπειρία μας στη διοργάνωση δεξιώσεων αναδεικνύουν τις αίθουσες μας το ιδανικότερο σημείο για τη φιλοξενία των πιο ξεχωριστών δεξιώσεων βάπτισης. Υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης ειδικού χωρου για μικρά παιδιά καθώς και η απασχόλησης τους με συνεργαζόμενους animateur στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τέλος διαθέτουν ιδιωτικό parking με έμπειρους επαγγελματίες παρκαδόρους για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σας καθώς και την πλήρη ασφάλεια των οχημάτων σας.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα, τις χαμηλές τιμές και την μουσική επένδυση από επαγγελματίες εξασφαλίζουν ότι η δεξίωση σας θα μείνει αξέχαστη στο μυαλό της οικογένειας και των καλεσμένων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε για να συζητήσουμε από κοντά για την εκδήλωσή σας.