Δεξιώσεις Γάμου

Ο γάμος σας, η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας έφτασε! Ζήστε την όπως ακριβώς έχετε ονειρευτεί στις αίθουσες δεξιώσεων Αρίων.

Οι αίθουσες Δεξιώσεων Αρίων, δημιουργούν αξέχαστες αναμνήσεις για εσάς και τους καλεσμένους σας,  εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τον στόχο της δεξίωσης σας. 

Στις αίθουσες Δεξιώσεων Αρίων μπορείτε να απολαύσετε το θαυμάσιο περιβάλλον και το εξαιρετικό μενού που παρασκευάζεται στην κουζίνα μας και αλλάζει σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και την ιδιομορφία της δεξίωσης σας.

Σπάνια αίθουσες Δεξιώσεων διαθέτουν την αρχοντιά και την αισθητική αντίληψη για την διακόσμηση που διαθέτουν οι αίθουσες δεξιώσεων Αρίων, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές ακόμα και για την πιο απαιτητική δεξίωση.

Με την πολυετή γνώση και εμπειρία μας ξέρουμε να δημιουργούμε ζεστή ατμόσφαιρα και να κάνουμε τους καλεσμένους σας να αισθάνονται άνετα. Το άψογο service, η εξαιρετική ποιότητα του φαγητού που παρασκευάζεται στην κουζίνα μας με αυστηρές προδιαγραφές και η παρουσία σεφ κατά το σερβίρισμα,  η πλήρης μουσική και ηχητική κάλυψη με τις μεγάλες πίστα χορού, ο ελεγχόμενος φωτισμός,  το parking (παρουσία επαγγελματίων παρκαδόρων) και το ελεύθερο ωράριο αποτελούν τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη δεξίωση.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε για εσάς μια άρτια γαμήλια δεξίωση και σας προσφέρουμε δωρεάν την γαμήλια τούρτα. Ακόμα με την βοήθεια εκλεκτών συνεργατών μας για την φωτογράφηση και ηχητική κάλυψη της δεξίωσης, σας απαλλάσσουμε από το άγχος της εύρεσης και οργάνωσης αυτών των υπηρεσιών, πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι χώροι μας έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν έως 400 άτομα στις πλήρως κλιματιζόμενες και εξαεριζόμενες αίθουσες μας. Η άψογη αισθητική των χώρων και η εμπειρία μας στη διοργάνωση δεξιώσεων αναδεικνύουν τις αίθουσες μας το ιδανικότερο σημείο για τη φιλοξενία των πιο ξεχωριστών δεξιώσεων γάμου. Τέλος διαθέτουν ιδιωτικό parking με έμπειρους επαγγελματίες παρκαδόρους για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σας καθώς και την πλήρη ασφάλεια των οχημάτων σας. 

Στις αίθουσες δεξιώσεων Αρίων δίνουμε έμφαση στις λεπτομέρειες γιατί αυτές κάνουν την διαφορά για την επιτυχία μιας εκδήλωσης. Δίνουμε ακόμα μεγάλη σημασία στην αμεσότητα και στην ανθρώπινη επαφή, γι' αυτό σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε για να συζητήσουμε από κοντά για την δεξίωση σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε για να συζητήσουμε από κοντά για την εκδήλωσή σας.