FAQs - Συχνές Ερωτήσεις

Πως μπορώ να επισκεφθώ τις αίθουσες ΑΡΙΩΝ;


Μπορείτε να επισκεφθείτε οποιαδήποτε από τις αίθουσες μας κατόπιν ραντεβού. Από τη στιγμή που θα επικοινωνήσετε μαζί μας θα καταγράψουμε το αίτημα σας και άμεσα θα προγραμματιστεί συνάντηση κατόπιν συνεννόησης μαζί σας για να δείτε όποια αίθουσα επιθυμείτε και να συζητήσετε αναλυτικά τις λεπτομέρειες της εκδήλωσής σας.


Ποια αίθουσα ταιριάζει για την εκδήλωση μου;


Οι Αίθουσες Εκδηλώσεων " ΑΡΙΩΝ " διαθέτουν μία ποικιλία από χώρους που μπορούν να εξυπηρετήσουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκδήλωσή σας ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων σας, το ύφος που επιθυμείτε, κλπ. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για το ποια αίθουσα καλύπτει τις ανάγκες σας οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας προτείνουν τις ιδανικές λύσεις που ταιριάζουν στη δική σας περίπτωση. Για εμάς η κάθε εκδήλωση είναι ξεχωριστή όπως και εσείς.


Πως μπορώ να έχω προσφορά για μια από τις αίθουσες ΑΡΙΩΝ;


Κατά τη διάρκεια του ραντεβού ή και με όποιο άλλο τρόπο επιθυμείτε ( e-mail, κλπ) μπορείτε να λάβετε την αναλυτική προφορά με μενού και τιμές για την ημερομηνία και την αίθουσα που έχετε επιλέξει.


Τι περιλαμβάνει η προσφορά;


Η πλήρης πρόταση – προσφορά που θα δημιουργήσουν οι συνεργάτες μας περιλαμβάνει επιλογές από μενού ( σερβιριστά ή buffet ) με αντίστοιχη τιμή κατ’ άτομο. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται το ενοίκιο της αίθουσας, όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός, το προσωπικό για τη δεξίωσή σας καθώς και χώρος parking για έσας και τους καλεσμένους σας.


Πως γίνεται κράτηση κάποιας αίθουσας για συγκεκριμένη ημερομηνία;


Εφόσον έχετε καταλήξει στην ημερομηνία της εκδήλωσης, για να γίνει προκράτηση του χώρου θα χρειαστεί να καταβάλλετε κάποια προκαταβολή. Μόνο έτσι διασφαλίζεται η διαθεσιμότητα της ημερομηνίας για την εκδήλωση σας.


Τι επιλογές έχω σε μενού;


Οι έμπειροι σεφ μας έχουν να σας προτείνουν μία μεγάλη ποικιλία από πιστοποιημένα μενού τα οποία θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις, τις προτιμήσεις σας, αλλά και θα ταιριάξουν το μενού απόλυτα με το ύφος που εσείς επιθυμείτε να δώσετε στη δεξίωσή σας. Τα μενού μας ανανεώνονται συχνά και είναι σε θέση να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο, ενώ παράλληλα μαγεύουν με την άψογη παρουσίασή τους.


Μπορώ να φτιάξω δικό μου μενού;


Οι έμπειροι σεφ μας, σεβόμενοι τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας μπορούν να δημιουργήσουν μενού κατόπιν συνεννόησης ή να διαμορφώσουν τα ήδη υπάρχοντα.


Μπορώ να δοκιμάσω τα μενού;


Η εταιρεία μας, για όσους ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν εκδήλωση στους χώρους των Αιθουσών ΑΡΙΩΝ, πραγματοποιεί γευστικές δοκιμές, κατόπιν συγκεκριμένου ραντεβού.


Υπάρχει πιστοποίηση ασφαλείας για τα μενού;


Σαφώς. Τα μενού μας είναι πιστοποιημένα με βάση τα παρακάτω πρότυπα της LETRINA S.A.

◘ Διεθνές Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2005 Παραγωγής, Αποθήκευσης, Αναθέρμανσης, Διακίνησης και Διάθεσης Φαγητών Ζεστής και Κρύας Κουζίνας – Catering.

◘ Διεθνές Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Τροφίμων με πεδίο εφαρμογής, Παραγωγή, Αποθήκευση, Αναθέρμανση, Διακίνηση & Διάθεση Φαγητών Ζεστής και Κρύας Κουζίνας – Catering.

◘ Διεθνές Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2004 Παραγωγής, Αποθήκευσης, Αναθέρμανσης, Διακίνησης & Διάθεσης Φαγητών Ζεστής και Κρύας Κουζίνας – Catering.

◘ Διεθνές Σύστημα Υγιεινής & Ασφάλειας στην Εργασία ΕΛΟΤ 1801:2008 (OHSAS 18001:2007) Παραγωγής, Αποθήκευσης, Αναθέρμανσης, Διακίνησης & Διάθεσης Φαγητών Ζεστής και Κρύας Κουζίνας – Catering.

Στις κουζίνες των αιθουσών μας τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας με πλήρη συνέπεια και αίσθημα ευθύνης για όλους μας τους πελάτες.


Υπάρχει έξτρα χρέωση για το προσωπικό ή για τον εξοπλισμό;


Όχι. Οι Αίθουσες ΑΡΙΩΝ θα σας παρέχουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (λινά, πορσελάνινα πιάτα, ποτήρια, σερβίτσια) και όλο το προσωπικό (μετρ, σερβιτόροι, σεφ κλπ) που θα χρειαστούν για την άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης.


Υπάρχει δυνατότητα διακόσμησης στον χώρο;


Κάθε αίθουσα μας έχει διαμορφωθεί με την φιλοσοφία να παρέχει μία άρτια εικόνα. Εφόσον επιθυμείτε είτε μέσα από δικούς μας, είτε με δικούς σας συνεργάτες, μπορείτε να δημιουργήσετε την διακόσμηση που θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην δική σας κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση.


Διαθέτουν οι αίθουσες οπτικοακουστικό εξοπλισμό;


Όλες οι αίθουσες μας διαθέτουν τον βασικό οπτικοακουστικό εξοπλισμό ( οθόνη, projector, μεγαφωνική εγκατάσταση κλπ. ) ενώ έχουν την υποδομή για ενοικίαση πρόσθετου εξοπλισμού, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις.


Τι δυνατότητες υπάρχουν για την μουσική κάλυψη;


Μπορούμε κατόπιν χρέωσης να σας προτείνουμε έμπειρους DJ’s, αλλά και ποικίλα μουσικά σχήματα ( λαϊκού, έντεχνου, παραδοσιακού ή όποιου άλλου ύφους επιθυμείτε ). Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε δικούς συνεργάτες με ή χωρίς δικό τους εξοπλισμό.


Γιατί να επιλέξω τις Αίθουσες εκδηλώσεων "ΑΡΙΩΝ";


- Για τους άψογα διαμορφωμένους, άρτια εξοπλισμένους, καθαρούς χώρους
- Για τη δυνατότητα επιλογής σε περιοχή, σε χωρητικότητα καλεσμένων και ύφος διακόσμησης.
- Για την ποικιλία σε πιστοποιημένα γευστικά μενού
- Για το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας που διατηρεί το service σε υψηλά επίπεδα.
- Για τα ικανά μας στελέχη που θα είναι δίπλα σας μέχρι το πέρας της εκδήλωσης
- Για την εγγύηση που φέρει το όνομα του «Ομίλου Επιχειρήσεων Salas S.A.» όπου ανήκουν.