Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

Όμιλος Επιχειρήσεων SALAS S.A.

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

Η εταιρεία «Αίθουσες Εκδηλώσεων ΑΡΙΩΝ» μετά από πολυετή παρουσία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, αποτελώντας μία από τις πρώτες επιλογές στους επώνυμους χώρους εκδηλώσεων!

Βασική της υπηρεσία είναι η διάθεση χώρων, σε συνδυασμό με πιστοποιημένα γευστικά μενού, καθώς και άλλες υπηρεσίες όπως διακόσμηση, μουσική κάλυψη, κλπ για την πραγματοποίηση άρτιων εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου και εξαιρετικής αισθητικής που θα μείνουν σε εσάς και στους καλεσμένους σας... ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ!

Το Όραμα, των «Αιθουσών Εκδηλώσεων ΑΡΙΩΝ»

ταυτίζεται με αυτό του Ομίλου Επιχειρήσεων Salas S.A. Είναι μια εταιρεία πρότυπο και η πλέον αξιόπιστη πρόταση στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Στόχος μας είναι οι «Αίθουσες Εκδηλώσεων ΑΡΙΩΝ» να αποτελούν την ιδανική πρόταση και επιλογή για την διοργάνωση κάθε είδους και ύφους εκδηλώσεων. Με το αίσθημα ευθύνης, συνέπειας και επαγγελματισμού διατηρούμε υψηλή θέση ανάμεσα στους επώνυμους χώρους εκδηλώσεων παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, κατακτώντας όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη μεγάλου μέρους της αγοράς.

Εγγύηση για την επιτυχία της κάθε εκδήλωσης που πραγματοποιείται στους χώρους μας, αποτελούν:

  • Οι προσεγμένες, καθαρές και άρτια εξοπλισμένες αίθουσες, με ποικιλία σε χωρητικότητες και σε ύφος
  • Τα πιστοποιημένα μενού από την LETRINA S.A. και η συνεχής ανανέωση τους
  • Το υψηλού επιπέδου προσωπικό μας, επιλεγμένο με αυστηρά κριτήρια και τα ικανότατα στελέχη μας
  • Το όνομα του Ομίλου Επιχειρήσεων Salas S.A., όπου ανήκουν και
  • η εμπειρία, απόσταγμα της πολύχρονης παρουσίας στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων!

Το μενού μας

Το μενού μας

Στην ΑΡΙΩΝ, εκτός από τις προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής που τηρούμε με συνέπεια και σεβασμό, δείχνουμε την προτίμηση μας σε ελληνικά αγνά προϊόντα για την πραγματοποίηση των εδεσμάτων μας.

Η φιλοσοφία μας είναι «Ζούμε στην Ελλάδα, αγοράζουμε ελληνικά».

Λάδι δικής μας παραγωγής από το Κρανίδι Αργολίδος, οπωροκηπευτικά προϊόντα από ελληνικά κτήματα και συνεργασία με ελληνικές εταιρείες και προμηθευτές παραδοσιακών προϊόντων, είναι μόνο λίγα από τα στοιχεία που έφεραν την ΑΡΙΩΝ στη πρώτη θέση ανάμεσα στις εταιρείες του είδους της.

Πιστοποίηση Υγιεινής και Ασφάλειας

Πιστοποίηση Υγιεινής και Ασφάλειας

Η ασφάλεια και η υγιεινή αποτελεί πρωταρχική μας μέριμνα. Από τους χώρους παραλαβής και αποθήκευσης μέχρι τους χώρους παραγωγής και διάθεσης των εδεσμάτων, τηρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις και διαδικασίες. Οι εγκαταστάσεις ο εξοπλισμός και τα υλικά πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής, ενώ το προσωπικό διαρκώς εκπαιδεύεται για την επίτευξη των προτύπων υγιεινής, ασφαλείας, αλλά και φυσικά του άψογου σέρβις.

Επιλέγοντας την "ΑΡΙΩΝ" μπορείτε να είστε σίγουροι.